Изложба на битолски писатели, добитници на наградата „4-ти Ноември“

Изложба на битолски писатели, добитници на наградата „4-ти Ноември“

 

   По повод 4-ти Ноември, во НУУБ „Св. Климент Охридски“ се одржа изложба на делата на битолските писатели кои биле добитници на наградата „4-ти Ноември“. На изложбата присуствуваше и Градоначалникот Владимир Талески.