4-ти НОЕМВРИ –ИЗЛОЖБА „ИСТОРИЈАТА НА БИТОЛА НИЗ СТАРИ И НОВИ ФОТОГРАФИИ“

4-ти НОЕМВРИ –ИЗЛОЖБА „ИСТОРИЈАТА НА БИТОЛА НИЗ СТАРИ И НОВИ ФОТОГРАФИИ“

По повод денот на градот се оддржа изложба  на тема „Историјата на Битола низ стари и нови фотографии“ во организација на НУ Завод и Музеј Битола.