НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА БИТОЛСКИОТ КАМЕРЕН ОРКЕСТАР

НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА БИТОЛСКИОТ КАМЕРЕН ОРКЕСТАР

Во Големата сала на Центарот за култура се одржа новогодишен концерт на Битолскиот камерен оркестар. Во рамки на програмата настапија Благица Поп Томова и Нико Ѓоргиевски, диригент Сашо Татарчевски. Концертот е дел од Новогодишната програма на Општина Битола.