ОУ „КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ЌЕ ДОБИЕ НОВА ДОГРАМА

ОУ „КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ЌЕ ДОБИЕ НОВА ДОГРАМА

 

   Градоначалникот Талески го посети ОУ „Кирил и Методиј“ кое зедно со општината аплицираше до УСАИД  и доби  проект за промена на дограмата и вратите. Со овој проект кој треба да се реализира до почетокот на новата школска година учениците ќе учат во реновирано училиште со подобрени услови за работа и поголема безбедност.