4-ТИ НОЕМВРИ – ПРОМОЦИЈА НА КНИГА „БИТОЛА-ЗАПИСИ ЗА ЗЛОСРЕЌА“

4-ТИ НОЕМВРИ – ПРОМОЦИЈА НА КНИГА „БИТОЛА-ЗАПИСИ ЗА ЗЛОСРЕЌА“

Во рамките на програмата по повод 4 –ти Ноември Денот на ослободувањето на Битола во НУУБ „Св.Климент Охридски“  се одржа промоција  на книгата „Битола-Записи за злосреќи“ од проф.д-р Александар Стерјевски. Издавач на книгата е Заедницата на Срби-Битола.