КОЛЕДАРСКИ ОГАН 2008

КОЛЕДАРСКИ ОГАН 2008

На полоштадот Гоце Делчев – пред Центарот за култура со почеток во 19:00h беше запален коледарски оган. Граѓаните беа служени со бесплатенграв, колбаси од Шеровски, вино и ракија од АД Лозар-Пелистерка. Големаблагодарност до  НП Пелистер и Македонски шуми-ПЕ Кајмакчалан Битолакој донира дрва и ЈП Нискоградба кој донираше песок.