ФЕСТИВАЛ НА ФИЛМСКАТА КАМЕРА БРАЌА МАНАКИ – КОКТЕЛ ЗАБАВА НА ФИЛМСКИОТ ФОНД НА РМ

ФЕСТИВАЛ НА ФИЛМСКАТА КАМЕРА БРАЌА МАНАКИ – КОКТЕЛ ЗАБАВА НА ФИЛМСКИОТ ФОНД НА РМ

Во рамките на 30-то интернационален фестивал на филмската камера Браќа Манаки  за филмските уметници се организира коктел забава во организација на Филмскиот фонд на РМ. На коктелот присуствуваше Градоначалникот Талески , кој имаше можност да разговара со филмските работници за идната соработка во рамките на Битола град на филмот.