КОЛЕДАРСКИ ОГАН 2009

КОЛЕДАРСКИ ОГАН 2009

На полоштадот Гоце Делчев – пред Центарот за култура беше запален коледарски оган. Дрвата беа донирани од Национален Парк Пелистер и ЈП Македонски шуми. Бесплатно се делеше грав од општината, Лозар донираше ракија и вино, а за забавата беше задолжена групата Деспина.