ПРВО НОВОРОДЕНЧЕ ВО 2009 ГОДИНА

ПРВО НОВОРОДЕНЧЕ ВО 2009 ГОДИНА

Градоначалникот Талески ги посети мајките на првите две новороденчиња, им честита и им подари букет свежо цвеќе и еднократна парична помош.