ТРАДИЦИОНАЛЕН ПРИЕМ НА ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ НА УРБАНИТЕ И РУРАЛНИТЕ ЗАЕДНИЦИ ПО ПОВОД НОВА ГОДИНА

ТРАДИЦИОНАЛЕН ПРИЕМ НА ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ НА УРБАНИТЕ И РУРАЛНИТЕ ЗАЕДНИЦИ ПО ПОВОД НОВА ГОДИНА

Градоначалникот Талески имаше прием со претседателите на урбаните и руралните заедници, кој традиционално се одржува секоја година по повод Новогодишните и Божиќните празници.