ПРИГОДНИ ПОДАРОЦИ ОД ОПШТИНАТА ЗА ДВАЈЦАТА СРЕЌНИЦИ НА ВОДИЦИ

ПРИГОДНИ ПОДАРОЦИ ОД ОПШТИНАТА ЗА ДВАЈЦАТА СРЕЌНИЦИ НА ВОДИЦИ

   Градоначалникот Талески ги прими двајцата среќници на Водици кои го фатија крстот Александар Најдовски  во црквата „Св. Великомаченик Димитриј“ и  Благојче Петковски  во црквата „Св.Богородици“ и им додели финансиски средства.