4-ТИ НОЕМВРИ –КОНЦЕРТ НА „СИРМА ВОЈВОДА“ И УЧЕНИЦИТЕ ОД СОУ „ТАКИ ДАСКАЛОТ“

4-ТИ НОЕМВРИ –КОНЦЕРТ НА „СИРМА ВОЈВОДА“ И УЧЕНИЦИТЕ ОД СОУ „ТАКИ ДАСКАЛОТ“

Во рамките на програмата по повод Денот на ослободувањето на Битола, 4 –ти Ноември , се оддржа концерт на битолската пензионерска пејачка група „Сирма Војвода“ и хорот при СОУ „Таки Даскалот“.