4-ти НОЕМВРИ – ПРИЕМ НА ПРЕТСТАВНИЦИ НА ОПШТИНСКИОТ ОДБОР НА СОЈУЗОТ НА БОРЦИ

4-ти НОЕМВРИ – ПРИЕМ НА ПРЕТСТАВНИЦИ НА ОПШТИНСКИОТ ОДБОР НА СОЈУЗОТ НА БОРЦИ

По повод 4 –ти Ноември, Градоначалникот Талески  имаше прием на претставници на општинскиот одбор на Сојузот на борци од Битола.