КОНЦЕРТ НА МАКЕДОНСКАТА ПОП ЅВЕЗДА ВЛАДО ЈАНЕВСКИ ВО БИТОЛА ГРАД НА КУЛТУРАТА

КОНЦЕРТ НА МАКЕДОНСКАТА ПОП ЅВЕЗДА ВЛАДО ЈАНЕВСКИ ВО БИТОЛА ГРАД НА КУЛТУРАТА

Во Спортската сала „Младост“ битолчани имаа можност да уживаат во песните на поп ѕвездата Владо Јаневски, со чии концерт се заокружија активностите во Битола град на културата. На концертот беше и Градоначалникот Талески.