ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ПРИРЕДИ ТРАДИЦИОНАЛЕН КОКТЕЛ

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ПРИРЕДИ ТРАДИЦИОНАЛЕН КОКТЕЛ

По повод Нова Година и Божикните празници Градоначалникот Талески приреди традиционален свечен коктел.