ПРОМОТИВЕН КОНЦЕРТ НА ТРИОТО ИНТЕРАРТ

ПРОМОТИВЕН КОНЦЕРТ НА ТРИОТО ИНТЕРАРТ

 

   Во организација на Сојуз на музичките уметници на Македонија заедно со Општина Битола  организираа промотивен концерт на новото ЦД на Триото Интерарт.