ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ГО ПРИМИ СРЕЌНИОТ БЛАГОЈЧЕ КОЧАНКОВСКИ КОЈ ГО ФАТИ СВЕТИОТ КРСТ

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ГО ПРИМИ СРЕЌНИОТ БЛАГОЈЧЕ КОЧАНКОВСКИ КОЈ ГО ФАТИ СВЕТИОТ КРСТ

   По повод православниот празник Водици во соборниот храм Свети Димитрија крстот го фати 23 годишниот Благојче Кочанковски. Градоначалникот Талески го прими среќниот Благојче и му додели пригодни  поклони