САЕМ ЗА ТУРИЗАМ ВО ОХРИД

САЕМ ЗА ТУРИЗАМ ВО ОХРИД

   Во рамките на саемот за туризам во организација на Хотелската асоцијација на туристички работници, свое учество зедоа Општина Битола заедно со Туристичкиот информативен центар.