ТРАДИЦИОНАЛЕН МАТУРСКИ ТАНЦ –КВАДРИЛ

ТРАДИЦИОНАЛЕН МАТУРСКИ ТАНЦ –КВАДРИЛ

Општина Битола зедно со танцовиот клуб Степ по втор пат го организираа матурскиот танц –Квадрил. На танцот учествуваа 350 матуранти  и се одржа во Градското шеталиште.