ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ГИ ПРИМИ ВЕШТИТЕ ЖЕНИ ОД БИТОЛА

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ГИ ПРИМИ ВЕШТИТЕ ЖЕНИ ОД БИТОЛА

Градоначалникот Талески ги прими двете прво и второ рангирани вешти жени на Регионалниот натпревар Вешта жена.