ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ГО ПРИМИ ДВОКРАТНИОТ ШАМПИОН ВО МОТОКРОС КРИСТИЈАН ИЛИЕВСКИ

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ ГО ПРИМИ ДВОКРАТНИОТ ШАМПИОН ВО МОТОКРОС КРИСТИЈАН ИЛИЕВСКИ

Градоначалникот Талески го прими во својот кабинет младиот 16 –годишен Кристијан Илиевски, двократен шампион во мотокрос во РГрција и РБугарија. Градоначалникот  парично го награди надежниот шампион и му даде поддтшка за неговите идни натпревари.