4 НОЕМВРИ – ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ПРОЕКТ ЗА ИНДУСТРИСКИ ЛАДИЛНИ СИСТЕМИ

4 НОЕМВРИ – ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ПРОЕКТ ЗА ИНДУСТРИСКИ ЛАДИЛНИ СИСТЕМИ

 

   Во организација на „ИЛС Инжинеринг“ ДОО Битола пред бизнис секторот во Битола се одржа  презентација на проекти за индустриски ладилни системи. Презентери беа претставници  на компанијата „GUNTNER“ -Германија