ПРОМОВИРАНА ЛЕТНАТА СЦЕНА НА ТУМБЕ КАФЕ

ПРОМОВИРАНА ЛЕТНАТА СЦЕНА НА ТУМБЕ КАФЕ

Градоначалникот Талески  ја промовираше новата летна сцена на Тумбе кафе која неодамна беше завршена, поставени се нови канделабри, клупи и останати реквизити за рекреација а се работи на досредување на трим патеката.
Оваа сцена е во рамките на проектот „Форум  на зедниците“ финансиран од  Швајцарската агенција за развој.