ПО ПОВОД 9 МАЈ –ДЕНОТ НА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМОТ – ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ НА СРПСКИТЕ ГРОБИШТА

ПО ПОВОД 9 МАЈ –ДЕНОТ НА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМОТ – ПОЛОЖЕНО СВЕЖО ЦВЕЌЕ НА СРПСКИТЕ ГРОБИШТА

Градоначалникот Талески и Амбасадорот на Р Србија во РМ – НЕ Зоран Поповиќ по повод 9 Мај- Денот на победата над фашизмот положија свежо цвеќе на српските гробишта во Битола.