ПРИКАЖАН ФИЛМОТ „БИТОЛА МОЈ РОДЕН КРАЈ 64“

ПРИКАЖАН ФИЛМОТ „БИТОЛА МОЈ РОДЕН КРАЈ 64“

Во рамките на филмскиот фестивал „Браќа Манаки“ во малата сала на  центарот за култура се прикажа турскиот  филм „Битола мој роден крај“ посветен  на Ајри Демиров.
На проекцијата присутните ги поздрави Градоначалникот м-р Владимир Талески.