4-тиот МЕЃУНАРОДЕН САЕМ НА КНИГАТА – БИТОЛА 2007

4-тиот МЕЃУНАРОДЕН САЕМ НА КНИГАТА – БИТОЛА 2007

 

   Претседателот на Собранието на РМ Љубиша Георгиевски го отвори 4 –тиот Саем на книгата , а беше промовиран и Водич на библиотеката од страна на пратеничката Анета Стефановска.