ДОДЕЛЕНА НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБРИ ДОПИСНИЦИ ЗА 2007 „МЕНДЕ ПЕТКОВСКИ“

ДОДЕЛЕНА НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБРИ ДОПИСНИЦИ ЗА 2007 „МЕНДЕ ПЕТКОВСКИ“

 

   Во организација на „Дневник“по втор пат доделена наградата за најдобри дописници „Менде Петковски“. За дописник на годината му припадна на  Владимир Тавчев – дописник на А1 од Велес, наградата прилог на годината во печатените медиуми ја доби дописникот на „Дневник“ од Битола Жанета Здравковска, а од електронските медиуми дописникот на Канал 5 од Делчево Даниела Такева. Наградените ги поздрави Градоначалникот Владимир Талески.