МИНИСТЕРОТ ЗА НАДВОРЕШНИ ИНВЕСТИЦИИ ГЛИГОР ТАШКОВИЌ ВО ПОСЕТА НА БИТОЛА

МИНИСТЕРОТ ЗА НАДВОРЕШНИ ИНВЕСТИЦИИ ГЛИГОР ТАШКОВИЌ ВО ПОСЕТА НА БИТОЛА

 

   Градоначалникот Талески оствари средба со Министерот за надворешни инвестиции Глигор Ташковиќ. Потоа следеше работна средба со битолските бизнисмени.