НАЦИОНАЛНИОТ ТЕАТАР ОД СОЛУН-Р.ГРЦИЈА ВО ХЕРАКЛЕЈА

НАЦИОНАЛНИОТ ТЕАТАР ОД СОЛУН-Р.ГРЦИЈА ВО ХЕРАКЛЕЈА

 

   Во рамките на фестивалот Бит фест 2007  се претстави Националниот театар од Солун-Р.Грција со претставата „Гласот на Дионис“ –Бахи од Еврипид.