ЗАТВОРЕН ВТОРИОТ ЛЕТЕН ФЕСТИВАЛ БИТ ФЕСТ 2007 СО КОНЦЕРТ НА ВЛАДО ЈАНЕВСКИ

ЗАТВОРЕН ВТОРИОТ ЛЕТЕН ФЕСТИВАЛ БИТ ФЕСТ 2007 СО КОНЦЕРТ НА ВЛАДО ЈАНЕВСКИ

 

   Во античкиот театар Хераклеја пред бројната публика  концерт одржа македонската ѕвезда Владо Јаневски., со што беше затворен овогодинешниот летен фестивал Бит фест 2007. Настанот беше збогатен со голем огномет.