15 ГОДИНИ УСПЕШНО РАБОТЕЊЕ НА ХОТЕЛ МОЛИКА

15 ГОДИНИ УСПЕШНО РАБОТЕЊЕ НА ХОТЕЛ МОЛИКА

 

   Менаџерскиот тим на хотел Молика по повод петнаесет години од постоењето на Градоначалникот Талески му врачи благодарница за континуирана афирмација на хотелот. Градоначалникот Талески се обрати на собирот по тој повод и на менаџерскиот тим и вработените им го честита јубилејот и посака понатамошна успешна работа.