ПРОСЛАВЕНИ 30 ГОД. ОД ОСНАВАЊЕТО НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“

ПРОСЛАВЕНИ 30 ГОД. ОД ОСНАВАЊЕТО НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“

 

   По повод 30 год. од основањето на Универзитетот „Св.Климент Охридски“ положи свежо цвеќе на споменикот на Свети Климен во зградата на Ректоратот, а на Ректорот проф.д-р Златко Жоглев и на сите вклучени во работата на Универзитетот им посака и во иднина успешни проекти.