БИТОЛА ДОМАЌИН НА МЕЃУНАРОДНИОТ МОТО СОБИР „БИТОЛА -2011“

БИТОЛА ДОМАЌИН НА МЕЃУНАРОДНИОТ МОТО СОБИР „БИТОЛА -2011“

 

   Од 20-22 мај  Битола беше домаќин на меѓународниот собир на мото клубови  од РМ, Србија, Австрија, Словенија, Хрватска, Италија, Грција и Бугарија таканаречен „Битола-2011“ , во организација на Мото клубот „Конзули“-Битола.
Градоначлникот Талески го отвори меѓународниот мото собир „Битола-2011“ на плоштадот „Магнолија“ поздравувајќи ги  присутните моторџии и посакувајќи им пријатен престој во Битола на гостите од странство.