МОТО РЕЛИ „МАКЕДОНИЈА 2011“

МОТО РЕЛИ „МАКЕДОНИЈА 2011“

Околу 300 учесници на 20 по ред мото рели кое се возеше низ Македониј беше на попатна станица во Битола. Моторџиите се разладија пред општинската зграда а нивни домаќин заедно со рели мото клубот Конзули од Битола, беше Градоначалникот Владимир Талески. кој ги поздрави и им посака успешно рели.