ПРОСЛАВА ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА 8 СЕПТЕМВРИ – ПРОМОЦИЈА НА ВИДЕО СПОТ НА ВИКТОР АПОСТОЛОВСКИ

ПРОСЛАВА ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА 8 СЕПТЕМВРИ – ПРОМОЦИЈА НА ВИДЕО СПОТ НА ВИКТОР АПОСТОЛОВСКИ

Во Магазата се одржа промоција на првиот видео спот на Македонскиот идол Виктор Апостоловски за песната, „You were mine“, поддржан од Градоначалникот Владимир Талески во реализација на Ирена Ружин и Валентин Скендеровски.