Свечано доделување на наградите „4 Ноември“

Свечано доделување на наградите „4 Ноември“

Свечано доделување на  наградите „4 Ноември“

На присутните гости им се обрати Градоначалникот Талески, Габриела К.Трајковска, Заменик претседател на Владата на РМ, Зоран Коњановски-Министер за локална самоуправа, Н.Е. Ерван Фуере –Шеф на Мисијата на ЕУ во РМ
Беа доделени следните награди:
– Награда за животно дело  на Петар Стојковски –Бабец,
слика
– Награди за едногодишни достигнувања: Трио „Интерарт“, „Фолтин“, Љупчо Груевски, Бранко Наумовски.