ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ НАЈУСПЕШЕН ПОЛИТИЧАР ЗА 2010 ГОД. И НАЈПОПУЛАРЕН КАЈ МАКЕДОНЦИТЕ ВО АВСТРАЛИЈА

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ НАЈУСПЕШЕН ПОЛИТИЧАР ЗА 2010 ГОД. И НАЈПОПУЛАРЕН КАЈ МАКЕДОНЦИТЕ ВО АВСТРАЛИЈА

   На изборот „Најуспешни Битолчани за 2010“ на Битолски весник Градоначалникот Талески читателите го избраа за најпопуларен политичар за 2010 год. Специјална награда стигна и од веб порталот „Информатор“ каде Градоначалникот Талески доби признание за најпопуларен политичар меѓу македонците во Австралија.