НЕКСТ ТАЈМ ЌЕ ГИ ЗАБАВУВААТ БИТОЛЧАНИ НА НОВОГОДИШНАТА НОЌ

НЕКСТ ТАЈМ ЌЕ ГИ ЗАБАВУВААТ БИТОЛЧАНИ НА НОВОГОДИШНАТА НОЌ

Традиционално и оваа година општината ќе организира дочек на новата година на плоштад со богата музичка забава. Главни звезди ќе бидат Мартин и Стефан од Некст тајм, ова го најави Градоначалникот Талески на пресот со новинарите.