КОНЦЕРТ:„ХАРМОНИКИТЕ“

КОНЦЕРТ:„ХАРМОНИКИТЕ“

 

Во организација на Савевски продукција во Народниот театар во Битола се одржа концертот насловен „Хармониките“. Концертот е дел од четвртоноемвриската програма на општина Битола.