ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ И ФРЕСКО ФОТОГРАФИИ

ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ И ФРЕСКО ФОТОГРАФИИ

 

По повод 4 Ноември – Денот на ослободувањето на Битола во Центарот за култура во Битола беше отворена изложба на фотографии и фреско фотографии на реномираниот Хамза музеј од Унгарија. Изложбата е во организација на почесниот конзулат на Унгарија во Битола.