„ПЕРФОРМАНСИТЕ НА ШИРОК СОКАК“-ПРОМОЦИЈА НА МОНОГРАФИЈА

„ПЕРФОРМАНСИТЕ НА ШИРОК СОКАК“-ПРОМОЦИЈА НА МОНОГРАФИЈА

 

Во рамки на организираното одбележување на 4 ти Ноември денот на ослободувањето на Битола беше промовирана монографијата од авторот Димитар Димитровски Такец насловена „Перформансите на Широк Сокак“. Авторот оваа монографија ја оценува како книга која открива многу вистини и претставува вистинска реткост.