4-ТИ НОЕМВРИ – ПОЛОЖЕНО ЦВЕЖО ЦВЕЌЕ

4-ТИ НОЕМВРИ – ПОЛОЖЕНО ЦВЕЖО ЦВЕЌЕ

По повод 4-ти Ноември – Денот на ослободувањето на Битола Градоначалникот Талески, претставниците на Советот, делегациите од збратимените градови, претставници на политичките партии, претставници на Сојузот на борците положија свежо цвеќе на споменикот на НОАВМ и партизанските гробишта.