4-ТИ НОЕМВРИ СВЕЧАНО ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДТА „4-ТИ НОЕМВРИ“

4-ТИ НОЕМВРИ СВЕЧАНО ДОДЕЛУВАЊЕ НА НАГРАДТА „4-ТИ НОЕМВРИ“

 

   Во Народниот театар Битола се одржа свечано  доделување на наградата  „4 ти Ноември“  пред голем број на гости .
Присутните прво ги поздрави Градоначалникот Талески  кој се осврна на реализираните проекти и активности во период од 4 ноември 2011 до сега.
Потоа беа доделени наградите и тоа:
Едногодишни признанија н аспортиската Оливера Наковска и Народниот театар Битола и за животно дело на режисерот Љубиша Ѓоргиевски.