Асфалтирани седум улици

Асфалтирани седум улици

 
 
                    Локалната самоуправа деновиве интензивно работи на тампонирање и асфалтирање на улиците  Наум Наумовски-Борче ,која што води до детската градинка Пролет , улиците Ленинова, 13-та, Елпида Караманди како и улиците во Горно Оризари,Ванчо Јаневски и ул.Васил Брглвски.