ТРАДИЦИОНАЛЕН НОВОГОДИШЕН ПРИЕМ КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ

ТРАДИЦИОНАЛЕН НОВОГОДИШЕН ПРИЕМ КАЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ТАЛЕСКИ

Голем број стопанственици, бизнисмени, културни работници, претставници од НВО секторот, пензионери, граѓани и други соработници денеска имаа предновогодишна средба со Градоначалникот на Општина Битола м-р Владимир Талески. Градоначалникот потсети на големите успеси во годината што изминува и на сите присутни им посака уште поуспешна 2013-та година.