ОБЕЛЕЖАН 11 ОКТОМВРИ – ДЕН НА ВОСТАНИЕТО НА МАКЕДОНИЈА

ОБЕЛЕЖАН 11 ОКТОМВРИ – ДЕН НА ВОСТАНИЕТО НА МАКЕДОНИЈА

Градоначалникот Талески и делегација на Општинскиот Совет предводена од Претседателката на Советот Лилјана Кузмановска положија свежо цвеќе на спомениците на паднатите борци НОАВМ пред Центарот за култура и во Црквата „Света Недела“