СВЕЧАНО ОТВОРЕН БИТОЛСКИОТ ЛЕТЕН ФЕСТИВАЛ „БИТ-ФЕСТ“ 2007

СВЕЧАНО ОТВОРЕН БИТОЛСКИОТ ЛЕТЕН ФЕСТИВАЛ „БИТ-ФЕСТ“ 2007

 

  Во присутво на видни гости од државата и многубројната битолска публика беше отворен вториот по ред битолски летен фестивал Бит Фест 2007 со мјузиклот „Хераклеја и Ликинија“.