Отворен 16-от “Интерфест“ – Битола

Отворен 16-от “Интерфест“ – Битола

 

   Отворен 16-от Интернационален фестивал на класична музика “Интерфест“ – Битола. Фестивалот ќе трае од 02.10-12.10.2007 год. Фестивалот започна со настап на дуото Рибарски. “Интерфест“ на битолчани ќе им понуди богата програма со познати музичари од Европа.