Отворена градинка во Кравари

Отворена градинка во Кравари

 

   Градоначалникот Владимир Талески во Кравари пушти во употреба детска градинка која ќе ја посетуваат 23 деца. Во план е да се отворат уште две градинки во Бистрица и Кукуречани.