Последни вести

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОЊАНОВСКИ И ПРЕТСТАВНИЦИТЕ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ„СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ НА ПРВАТА ОФИЦИЈАЛНА СРЕДБА НА ЧЛЕНОВИТЕ НА АЛИЈАНСАТА НА ЕВРОПСКИOТ УНИВЕРЗИТЕТ КОЛОРС

Во Падерборн, Германија, во организација на универзитетот од овој град, во тек е првата официјална средба на членовите на Алијансата...

ЗАВРШНИ АКТИВНОСТИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ПРОЕКТОТ „ИЗГРАДБА НА КОМПЛЕТНА ИНФРАСТРУКТУРА НА УЛИЦАТА КРУШЕВСКА РЕПУБЛИКА“

Со поставувањето на рефлекторите кај фудбалскиот стадион „Петар Милошевски“, ФФМ, создаде услови за продолжување на активностите на општината за реализација...